MUTLULUĞA PEDAL ÇEVİRDİLER

MUTLULUĞA PEDAL ÇEVİRDİLER

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde Emre Yılmaz ve Dilek Erdoğan, gelin arabası gibi süsledikleri bisikletle konvoy oluşturup mutluluğa pedal çevirdi.

Karabük Bisikletliler Derneği Başkan Yardımcısı Emre Yılmaz ile Dilek Erdoğan, evlilik kararı aldı. Bisiklet tutkunu çift, gelin arabası gibi süsledikleri bisikletle nikah salonunun yolunu tutarken,  arkadaşları da bisikletleriyle eşlik etti. Görenlerin ilgiyle izlediği konvoy, Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde son buldu. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından kıyılan nikahın ardından çift,  bisikletle bu seferde evlerinin yolunu gitti.

Emre Yılmaz, yıllardır bisiklet kullanıcısı olduklarını belirterek, “Gönlümüzü verdik bu işe. Bu güzel günümüze bisikleti de katmak istedik. Herkesi çevreci ve temiz bir araç olan bisiklete binmeye davet ederiz.” dedi.

Dilek Yılmaz ise, ’’Sağlık için, spor için bisiklete binin’ diye konuştu.

Yılmaz çiftini hem nikahları hem de çevreci oldukları için kutlayan başkan Köse, şöyle dedi: “Onlar zaten bisiklete binerek tüm vatandaşlarımıza örnek oluyorlar. Bir de davetiyeleri çok güzel. Onu da Dilan Hanım yapmış. ‘İçimizde açan çiçekler doğaya saçılsın istedik’ diye atık kağıtlardan oluşturduğu bir kalp yaparak çok keyifli ve güzel bir davetiye oluşturmuş. Hepimizin yapması gereken şeyler aslında. Bu konuda farklılık oluşturdukları için teşekkürü hak ediyorlar.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: