MUHARREM İNCE KARABÜK’TE

MUHARREM İNCE KARABÜK’TE

CUMHURBAŞKANI Adayı Muharrem İnce,’’ Ankara’da, İstanbul’da oturupta seçim dönemi Karabük’e gelip seçilmek isteyenler var’’ dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Karabük gelerek Kemal Güneş Caddesi’nde toplanan kalabalığa hitap eden İnce, ’’Duydum ki padişahlığı yeniden geri getirmişsiniz. Babadan oğula milletvekilliğini devretmişsiniz. Ankara’da, İstanbul’da oturupta seçim dönemi Karabük’e gelip seçilmek isteyenler var’’ dedi.

İnce, 40 yıldır meydanlarda olduğunu söyleyerek, ’’İlk kez bu kadar genç görüyorum. Hepsi 30 yaş altı. Bu ülkenin kaderini siz değiştireceksiniz. Buna inanıyorum. O anketçilere buradan sesleniyorum. Bak bunlar trol mü? Ama bir trol ordusu var her gün bir yalan haber atıyorlar. Yok şuradan yok buradan aldı. Milletin önünde getirip verecekseniz parayı alacağım. Yav arkadaş otobüs yolda bozuldu. 2 gün otobüsle gidemeyeceğim şimdi. Çekiciyle Bursa’ya gönderdim. Ama milyon dolarlar havada uçuşuyor. Tamamen emekçilerin, gönüllülerin kurduğu bir parti bu’’ diye konuştu.

İnce, daha sonra caddede kalabalıkla birlikte yürüdü. Gençler, İnce ile fotoğraf çekilebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: