‘MÜCADELEMİZİ HEP BİRLİKTE VERELİM’

‘MÜCADELEMİZİ HEP BİRLİKTE VERELİM’

KARABÜK İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar,’’ Çocuklarımızı korumak, onları uyuşturucu madde bağımlılığından uzak tutmak için, hayatlarının her aşamasında en çok ihtiyaç duydukları şey olan sevgi ve ilgiyi onlardan esirgemeyelim, devletimizin ilgili kurumlarıyla beraber mücadelemizi hep birlikte verelim.’’ dedi.

Çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda eğitim düzenlendi.

Burada konuşan İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, ‘’ Çocuklarımızı korumak, onları uyuşturucu madde bağımlılığından uzak tutmak için, hayatlarının her aşamasında en çok ihtiyaç duydukları şey olan sevgi ve ilgiyi onlardan esirgemeyelim, devletimizin ilgili kurumlarıyla beraber mücadelemizi hep birlikte verelim. Sizlerin ve toplumumuzun tüm kesimlerinin de bu mücadelede bizlere destek olmasını, bu alanda etkili sonuç veren “UYUMA” aplikasyonunu telefonlarınıza indirerek bizimle her an irtibatta olmanızı ve bizlere kılavuzluk etmenizi özellikle rica ediyoruz. İnanıyoruz ki hiçbir aile, hiçbir anne çocuğunun bir bağımlı olmasını asla istemez. Onun içindir ki evlatlarınızı sizler ve teşkilat olarak da bizler asla sevgisiz, ilgisiz ve yalnız bırakmamalıyız. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağımıza yürekten inanıyoruz.’’ dedi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: