MİLLETVEKİLİ ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliği ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini de yürüten Şahin, mesajında, bu mübarek günlerin hayırlar getirmesini ve kurbanların kurtuluşa vesile olmasını diledi.

 

İsrail’in Filistin’de uyguladığı zulüm nedeniyle İslam dünyasının buruk bir bayram yaşadığına vurgu yapan Şahin, şunları kaydetti:

“Bizleri bir bayrama daha kavuşturan Rabbimize hamd-ü sena ediyorum. Bayramlar kardeşlik, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı, aile, akrabalık ve komşuluk münasebetlerinin sıklaştığı, garip gurebanın hatırlandığı çok özel günlerdir.

Bu mübarek günlerin tüm insanlığa hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum.

İslam dünyası terör devleti İsrail’in Filistinli müslümanlara uyguladığı soykırım nedeniyle bu bayrama da buruk giriyor. Ülke olarak, acı çeken, zulme ve hergün katliama uğrayan kardeşlerimizin bir an önce huzura, güven ve istikrar ortamına kavuşması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde en sert tepkileri gösteriyor, bütün yaptırımları uyguluyor ve bütün girişimleri yapıyoruz.

Bu zulüm altında bayramı idrak edecek kardeşlerimizin bir an önce huzura, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum.

Bayramımızı maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için trafiğe çıkan tüm vatandaşlarımızdan, kurallara uymalarını, kemer takmalarını, yorgun araç kullanmamalarını, sabırlı ve dikkatli olmalarını rica ediyorum.

Hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: