MİİLETVEKİLİ ADAYLIĞINDAN ÇEKİLEN KARAGÜL AÇIKLAMA YAPTI

MİİLETVEKİLİ ADAYLIĞINDAN ÇEKİLEN KARAGÜL AÇIKLAMA YAPTI

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin (MHP) Karabük’ten 2.sıra olarak gösterdiği milletvekili adaylığından çekilen Murat Karagül,’’ Kol kırılır yen içinde kalır. Partililerimizin tüm süreci bilmediklerine inanıyorum’’ dedi.

Partisinin 2.sıradan gösterdiği milletvekili adaylığından çekilen Murat Karagül, yazılı açıklama yaptı. Karagül açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ’’Saygıdeğer hemşehrilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük listesinin 2 nci sırasından aday gösterildim. Bütün süreci değerlendirme noktasında bir takım olumsuzluklar yaşadım. Başta ailem ve dostlarımızla birlikte bir karar aldık ve liste dışında partime daha faydalı olacağım kanaati hasıl olduğundan listeden ayrılmayı uygun buldum. Yapılan ve yapılacak tüm yorumların kutlu davamıza zarar vereceğini tüm dostlarım ile paylaşmak isterim. Ben çocuk yaşlarımdan itibaren bu davaya hizmet verdim, vermeye devam edeceğim. Bu nedenle kimsenin benim dava adamlığımı sorgulama yoluna gitmesi beni ve bizi sevenleri üzer. Abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun. Bize de kıymetli arkadaşlarımızın dediği gibi makam değil vatan lazım.

Yaprağın dalından koptuğu yoktur. Biz, dala dün olduğu gibi bugün de yarın da sıkı sıkı bağlıyız. Biz, ağacın köklerinden gelen neferleriz. Bu nedenle rüzgarın bizi savurması da mümkün olmayacaktır.

2019 yerel seçimlerde, Karabük ve ilçelerinde elde ettiğimiz tarihi başarı ortadadır. Saygıdeğer halkımızın güzel oyları ile İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçilmem de başarıdaki göstergelerden birisidir. En önemli süreçte İlçe Başkanlığı görevini üstlenmemin de aklı selim partililerimiz tarafından değerlendirilmesini arzu etmekteyim.

Benim ayrılmam sonrası ortaya çıkan listedeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Bu süreçte bize rehberlik eden başta İl Başkanım Dr. Adem Kar olmak üzere Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanımız Zeki Çaylı, Yortan Belediye Başkanımız Ali Şık ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde dün olduğu gibi bugün de yarın da partimizin başarısı için çalışacağız.

Kol kırılır yen içinde kalır. Partililerimizin tüm süreci bilmediklerine inanıyorum. Bu nedenle şahsıma ve partimize zarar verecek olumsuz yorumlardan kaçınmaları MHP ailesinin menfaatine olacaktır.

Dava konusu vatan ise gerisi teferruattır. Saygıdeğer hemşehriminde aldığımız her kararda yanımızda durdukları gibi seçim sürecinde desteklerinin devamına her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu gerçeğini de buradan dile getirmek istiyorum.

Yolumuz uzun ama aşılayamayacak yol değildir. Kamuoyuna saygılarımı sunarken seçim sürecimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: