MİDE BULANTISI ŞİKAYETİ YAŞAYINCA YAKAYI ELE VERDİLER

MİDE BULANTISI ŞİKAYETİ YAŞAYINCA YAKAYI ELE VERDİLER

KAYSERİ’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 şüphelinin üst araması sırasında şüpheli hareketleri ve midelerinin bulanması sonrası iç muayene için sevk edildikleri hastanede midelerinde 60 metamfetamin kapsülü tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen yabancı uyruklu 2 kişiyi yakaladı. Bu sırada şüpheli hareketlerde bulunan ve mide bulantısı yaşayan 2 kişi, polis ekibi tarafından Kayseri Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şüphelilerin çekilen röntgenlerinde midelerinde 60 metamfetamin kapsülü tespit edildi. Kapsüller, yapılan tıbbi müdahaleyle midelerinden çıkartıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından, ‘’Ne yaparlarsa yapsınlar Kayseri emniyetinden kaçamayacaklar. İlimize uyuşturucu sokmak için denedikleri her yol emniyetimizin dikkati sayesinde başarısızlığa uğratılıyor. Bu sefer metamfetamin kapsüllerini midelerinde saklayarak ilimize sokmaya çalıştılar. Emniyetimizin dikkati sayesinde kıskıvrak yakalandılar. Gençlerimizi zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Tebrikler Kayseri Emniyet’’  paylaşımında bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: