MERAL AKŞENER KARABÜK’TE

MERAL AKŞENER KARABÜK’TE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karabük’e gelerek esnafları ziyaret edip sohbetti. Sorunları dinleyen Akşener,’’ ‘’Esnafımız diyor ki pandemi öncesinde durgundu, pandemiden sonra sinek uçmuyor.’’ dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karabük esnafını ziyaret etmek için bu kente geldi. Eskipazar ilçesinde partililer tarafından meşaleler yakılarak, davul zurna eşliğinde ve çiçeklerle karşılandı. Akşener, daha sonra konvoyla hareket ederek Safranbolu ve Yenice ilçelerine geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında esnafları ziyaret edip sohbet etti.

‘PANDEMİ  ÖNCESİ DURGUNDU, PANDEMİDEN SONRA SİNEK UÇMUYOR’

Yenice’de toplanan kalabalığa konuşan Akşener, esnafın pandemi koşulları nedeniyle zorluk çektiğini belirterek,‘’Esnafımız diyor ki pandemi öncesinde durgundu, pandemiden sonra sinek uçmuyor. Şimdi esnafın hibeye ihtiyacı var. Esnafın işletme için paraya ihtiyacı var. Esnafın krediden ziyade Bağ-Kur borçlarının ertelenmesine ihtiyacı var. Faizsiz hibe desteğine ihtiyacı var. Esnafın işletme giderleriyle ilgili kaynağa ihtiyacı var. Müthiş zam geliyor, insanların alım gücü düştü, satamıyoruz, diyorlar. Elektrik parası çok yüksek. Stopajlar yüksek. Kiralarla ilgili sorunlarımız var diyorlar. Küçücük bir ilçede bu problemler yaşanıyorsa diğer ilçelerde düşünün neler oluyor.’’ dedi.

‘BİZİ REKABET ETTİRMELİSİNİZ’

Bundan sonra siyaseti projeler, hizmetler ve talepler üzerinden yapacaklarını ifade eden Akşener, ’’Seçim zamanı geldiğinde siz seçmenler olarak diyeceksiniz ki ‘en iyi çalışana oy vereceğiz’ Değerlerimiz üzerinden kavga etmeyeceğiz ama rekabeti hizmet ve proje üzerinden yapacağız. Ondan sonra da sizin tercihinize geleceğiz, müracaat edeceğiz. Seçmen ‘velinimettir’ diyeceğiz. ‘Evet’ derseniz bizi iktidara taşıyacaksınız. ‘Biraz bekle kenarda’ derseniz ona da ‘Amenna ve saddakna’ diyeceğiz. Birazcık ‘hangi hizmeti yapacaksın arkadaş’ demelisiniz. Bizi rekabet ettirmelisiniz.’’ diye konuştu.

‘ESNAFIMIZI DİNLİYORUZ’’

Akşener daha sonra Karabük merkez İnönü Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklama yapan Akşener, şöyle dedi:“20 Ocak 2020 tarihinden bu yana yurt genelinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugünde Karabük, Safranbolu ve Yenice İlçemize geldik. Esnafı dinliyoruz. Not alıyoruz, sorunları Milletvekili arkadaşlarımız meclise taşıyor. Ekonomist arkadaşlarımızda çözümleri araştırarak iktidara “işte çözüm bu” diye sunuyor.   Bu gezilerimiz aynı zamanda milletimizin dertlerini anlattığı millet kürsüsü niteliğinde. Burada dile getirilen soranlar çözüme kavuşuyor.’’ Meral Akşener, daha sonra kentten ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: