MERAL AKŞENER KARABÜK’TE ‘BİR EFSANE’Yİ SÖYLEDİ

MERAL AKŞENER KARABÜK’TE ‘BİR EFSANE’Yİ SÖYLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,’’ Şuculuk buculuk üstünden laf söyleyenleri çizin. Şu hizmeti yapacağım, bu hizmeti yapacağım, sizin hayatınızı şöyle dokunacağım diyenlere göz gezdirin, bakın’ dedi.

Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Karabük’ün Eskipazar ilçesine gelerek esnafları ziyaret etti. Daha sonra vatandaşa hitap eden Akşener, ’’Benim sizlerden istediğim şu; her kese bakın. Şuculuk buculuk üstünden laf söyleyenleri çizin. Şu hizmeti yapacağım, bu hizmeti yapacağım, sizin hayatınızı şöyle dokunacağım diyenlere göz gezdirin, bakın. Sizlerin oylarınızı istemek üzere buradayım. Şu seçimlerde el verin Meral Akşener’e, İyi Parti’ye görün bakalım neler olacak. 2028’e kadar bütün genel başkanlar buraya gelip hazırolda duracak’’ dedi.

Akşener, iktidarı eleştirerek, ’’Şimdi burası bir emekli şehri, doğru mu? Şimdi bakın emeklileri söylüyorum ben. Herkes uyuz oldu. Herkes gıcık oldu. Diyorlar ki Sayın Cumhurbaşkanı da başta olmak üzere konuşuyorlar, emekliyi konuşuyor, konuşuyor da ekonomi dağılır. Kardeşim Suriyelilere para verirken ekonomi dağılmıyor da emekliye verirken mi dağılıyor’diye konuştu.

ASGARİ ÜCRETTEN AŞAĞI EMEKLİ MAAŞI OLAMAZ’

Akşener, asgari ücretten aşağı emekli maaşının olmaması gerektiğini belirtirken şöyle dedi: “Şimdi emekli, emekli, emekli diyorum, sinirler bozuldu. Seçime kadar dediklerimizi yapmazlarsa, istediklerini, sizin istediklerinizi yapmazlarsa ceza kesin, Ne istiyoruz? Bayramda 7 bin lira sizlere ikramiye verilmesini istiyoruz. Maaşlarınıza 11 bin liraya seyyanen zam yapılmasını istiyoruz. Bizim Parti Sözcümüz Ankara Milletvekilimiz Kürşat Zorlu kanun teklifi verdi. En düşük emekli maaşı memur emekli yani SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı, memur emekli maaşı kadar olmalı ve bundan sonra kafaya göre takılınmamalı, asgari ücretten aşağı emekli maaşı olamaz. Halbuki 10 sene evvel 15 sene evvel emekli maaşları asgari ücreti çok daha üstündeydi.”

HAKAN PEKERLE ‘BİR EFSANE’Yİ SESLENDİRDİ

Daha sonra Karabük’ün Safranbolu ilçesine geçen Akşener, partisinin Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker’in Misak-Milli Demokrasi Meydanı’nda verdiği konsere katıldı. Akşener, Peker’in adaylık sürecini anlatırken,’’ Safranbolu’nun Türkiye’nin incisi olmasının ötesinde dünyanın incisi yapmak üzere belediye başkan adayı olmak istiyorum dediğinde inanın şok geçirdim’’ dedi.

Akşener, Peker’le birlikte ‘Bir efsaneydi’ şarkısını seslendirdikten sonra kentten ayrıldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: