‘MEKS’İ BULANA 3 BİN LİRA

‘MEKS’İ BULANA 3 BİN LİRA

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Halil Küpcü, 3.5 aydır aradığı ‘Meks’ isimli Alaska Kurdu cinsi köpeğini bulan ya da yerini bilen kişiye 3 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü amiri Halil Küpcü, turistlerin en çok ziyaret ettiği Tarihi çarşı bölgesinde 3,5 ay önce kaybolan ‘Meks’ isimli Alaska Kurdu cinsi köpeğini bulmak için seferber oldu. Küpcü, tüm aramalarına rağmen başarılı olamadı.
3 BİN LİRA ÖDÜL
Halil Küpcü şöyle dedi:’’‘Meks eğitimli bir köpekti. Birçok kelimeyi anlayabilen, komutları algılayabilen, araba eğitimi alabilen bir köpekti. Tarihi Çarşı esnafının çoğu hatta Safranbolu’nun çoğu tanır. Çünkü ‘Meks’ 8 yıldır Safranbolu’da ve sevilen bir hayvandı. Çoğu insanımız arabasına alıp gezdirirdi. Ailemizin bir ferdiydi. Yaklaşık 3,5 aydır yok. Köpeğimizi aldılar. Kimin aldığını da bilmiyoruz. Bize haber vermeleri yeterli. Buna ödülde koyduk. Köpeğimin yerini bilene veya bulana 3 bin lira ödül vereceğim. Burada söylüyorum. Videoyu izleyenler bize yardımcı olurlarsa çok sevinirim.’’

Müracat numarası:0535 388 6310

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: