MEHMET CEYLAN’IN ACI GÜNÜ

MEHMET CEYLAN’IN ACI GÜNÜ

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden annesi Zehra Ceylan(85), cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Zehra Ceylan için Safranbolu Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Ceylan’ın yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Gürel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahtiyar Yılmaz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Mehmet  Ceylan, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zehra Ceylan’ın cenazesi Gayza Köyü Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Mehmet Ceylan, cenaze törenine katılan herkese teşekkür ederek, “Annem için de İnşallah bugün acılarından, ızdırabından kurtuluş günü olur. 85 yıllık hayatın önemli bir bölümünü ibadetle, kuranla geçirmiş bir insandı. Ben buna şahidim. Son 10 yıldır ciddi bir hastalıkla pençeleşti.’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: