MEDİKAR HASTANESİ DENETİMDE REKOR PUAN ALDI

MEDİKAR HASTANESİ DENETİMDE REKOR PUAN ALDI

KARABÜK’te Medikar Hastanesi, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sonucu 95,88 puan alarak kalite çıtasını zirveye taşıdı.

Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi çerçevesinde gerçekleştirilen değerlendirmelerde Medikar Hastanesi, Batı Karadeniz bölgesindeki rakiplerini geride bırakarak zirveye yükseldi. Hastane, sağlık hizmetlerinin kalitesi, hasta memnuniyeti, hijyen standartları ve yönetim süreçleri gibi pek çok kriterde kusursuz hizmet anlayışını Sağlık Bakanlığı Denetim puanı ile tescilledi. Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı Kalite Değerlendirme Kurulu tarafından Medikar Hastanesi’nde 25 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sonucu 95,88 puan alan Medikar Hastanesi, sundukları kaliteli hizmeti bir önceki yıla göre artırdı.

DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN MOTİVASYON SAĞLIYOR

Medikar Hastanesi Kalite Direktörü Dr. Mehmet Coşkun ” Her denetimi, hastalarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmamız için bir fırsat olarak görüyoruz. Hedefimiz daima en kaliteli sağlık hizmetini sunmak. Bu denetim sonucu bize, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve daha da iyisini yapmak için motivasyon sağlıyor. Hekimlerimize ve hastane ekibimize üstün emek ve gayretleri için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: