MASKE ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ

MASKE ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ

KARABÜK’te, 8 gündür koronavirüs vakası görülmezken vatandaşlara maske takma zorunluluğu getirildi.

Karabük Valisi Fuat Gürel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: Alınan sıkı tedbirler ve sizlerin de bu tedbirlere uyması sayesinde ilimizde 8 gündür yeni vakaya rastlanmamıştır. Bu kazanımlarımızı devam ettirmemiz gerekmektedir. Ancak havaların ısınmasıyla sokaklarımızdaki kalabalıklar artmaya başladı. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun maske taktığını memnuniyetle görmekteyiz. Fakat hala maske takmayan ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden vatandaşlarımızın olduğunu gözlemliyoruz.
Virüs tehlikesi henüz geçmiş değil. Koronavirüsle mücadelemiz devam etmektedir. Virüsün bir an önce bitmesi ve hayatımızın normale dönmesi için şu ana kadar almış olduğumuz kararlara ilave olarak; sokağa maskesiz çıkılmaması, tüm işyerlerinde çalışanların maske takması, şehrimizin cadde, sokak, meydan, park ve tüm sosyal alanlarında maske takma zorunluluğu getirme kararı alıyoruz.
Lütfen zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayalım, sosyal mesafemizi koruyalım, maskesiz dışarıya çıkmayalım.
Cumhuriyet Kenti Karabük’ün bilinçli ve aydın insanlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kurallara harfiyen uyacağına ve bu illetle mücadelede başarılı olacağımıza inancım tamdır.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: