MHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEVİR TESLİM TÖRENİ

MHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEVİR TESLİM TÖRENİ

MHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Adem Kar ile Merkez İlçe Başkanlığına getirilen Abdurrahman Meşe düzenlenen törenle görevi devraldı. Başkan Kar,’’ Bu görevi devletimizin ebedi bakası, Türk Milletinin huzur ve saadeti için canla başla çalışarak kendi dönemimizde en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan ile Merkez İlçe Başkanı Yalçın Samet Sarıtaş’ın Genel Merkez tarafından görevlerinden alınmasından sonra İl ve Merkez İlçe Başkanlığına atanan Dr. Adem Kar ve Abdurrahman Meşe, parti il binasında düzenlenen törenle görevi devraldı. Devir Teslim Törenine, eski başkan Burhanettin Arslan’ın şehir dışında olduğu için katılamadığı belirtildi.23

MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, gönülden ve yürekten aldıkları görevi zamanı geldiğinde şerefle ve onurla teslim edeceklerini söyledi. Bunun bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu ifade eden Kar şöyle dedi:

’’Bugün Genel Merkezimiz bu görevi bize tevdi etmiştir, biz de bu görevi devletimizin ebedi bakası Türk Milletinin huzur ve saadeti için canla başla çalışarak kendi dönemimizde en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız.’’

15 Temmuz tarihinde yaşanan hain darbe kalkışmasına değinen Kar; “Ülkemizin 15 Temmuz’dan buyana karşı karşıya gelmiş olduğu belki de yüzyılın belası, belkide Cumhuriyet tarihimizin en büyük belası şu anda hala gündemde. Sakın 15 Temmuz’daki hadisenin bir iki günlük bir kalkışma olduğunu asla düşünmeyin. Ortadoğu’yu şekillendiren Uluslararası güç birçok devleti tarumar etti ve şu anda da hedefine Türkiye’yi koydu. Parti siyasetini bir kenara bırakarak, İnanın Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı, Cumhurbaşkanı, bizim partimizden de olsa CHP’den de olsa Ak Parti’den de olsa hiç fark etmeyecektir. Bizim devletimize ve milletimize kast edilmiş bir operasyonla karşı karşıyayız. Belki FETÖ ile yapılan süreç veya aşama püskürtüldü, ama bundan sonra Avrupa’daki medyayı izleyecek olursanız Türkiye’de ciddi manada ekonomik ambargolar, yaptırımlar ve Türkiye’yi dünya toplumundan soyutlama çalışmaları var çok ciddi bir şekilde. Yine az sayıda da olsa farklı bir ayak sesini daha işitiyoruz. Yani bu uluslararası güç elinden gelmesi halinde NATO’yu bile Türkiye’ye karşı kullanmaktan geri kalmayacak. 15 Temmuz akşamı meydanlara inen, darbeye hayır diyen, devletine ve milletine en hızlı bir şekilde sahip çıkma refleksini gösteren camiamız bundan sonra da toplumum bütün kesimleri ile devletinin ve milletinin bekası için yan yana, omuz omuza, kol kola bir duruş ortaya koymaya devam edecektir” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: