KURUMLARIN FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

KURUMLARIN FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

SAFRANBOLU  Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 16 takımla 9.cusu gerçekleşen “Altın Safran Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) oldu.

Yaklaşık 40 gün süren turnuvada finalde rakibi Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı’nı 1-0 yenen STSO, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. 3’üncü ise MEB Personel takımını 4-0 ile geçen Safranbolu Belediyesi oldu.

Turnuva sonunda Gol Krallı olan MEB Personel takımından Ercan Orhan’a madalyasını Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yalçın takdim etti. Turnuvayı 3.cü olarak bitiren Safranbolu Belediyesi’nin kupasını Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, ikinci olarak bitiren Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı’nın kupasını Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal verdi. Şampiyonun kupasını ise Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Kd. Albay Dr. Yusuf Küçükbaşol takdim etti.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe ve STSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, organizasyonda emeği geçen her kese teşekkür etti.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: