KRİSTAL TERASTA MASA TENİSİ

KRİSTAL TERASTA MASA TENİSİ

KARABÜK Valisi Mehmet Aktaş, ‘Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü’ etkinliği kapsamında Safranbolu İlçesi’nde bulunan 80 metre yüksekliğindeki Kristal Teras üzerinde öğrencilerle masa tenisi oynadı.

Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından  Tokatlı Kanyonu üzerindeki Kristal Teras’ta yapılan etkinliğe Vali Mehmet Aktaş’ın yanında Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak da katıldı. Vali Aktaş, masa tenisi sporuna dikkat çekmek, tanıtmak amacıyla cam teras üzerine konulan masa tenisinde gösteri maçı yaptı. Kanyona gelen yerli ve yabancı turistler terastaki gösteri maçını ilgiyle izledi. Vali Aktaş, daha sonra teras üzerinde öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Aktaş, şöyle dedi:

“Masa tenisi ilimizde oldukça yaygın bir spor dalı. 4 bin civarında lisanslı sporcumuz var. İnşallah bu sayıyı arkadaşlarımızın gayretleriyle daha da yükseklere çıkaracağız. Masa tenisi sporunu seyretmek daha zevkli. Çocuklar süper. Bizi yendiler. Dünyada ilk defa böyle bir yerde masa tenisi oynandı. Bir ilki başarmış olduk.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: