ZANLIDA KORONAVİRÜS ÇIKINCA…

ZANLIDA KORONAVİRÜS ÇIKINCA…

KARABÜK´te, tutuklama kararını duyunca adliyeden kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan zanlının koronavirüs testi pozitif çıktı. Zanlının gözaltına alınıp tutuklanma sürecine kadar olan zamanda aynı ortamda ve temasta bulunduğu hakim, savcı, katip ve polisler evlerinde karantinaya alındı.

Geçen Pazar günü meydana gelen olayda, cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen E.Y., nöbetçi mahkemece tutuklandı. Tutuklama kararını duyan E.Y., koşarak adliyeden kaçtı. Polis, şehir merkezine doğru kaçan E.Y’nin durması için havaya uyarı ateşi açtı. Polisin peşinden koştuğu E.Y., yaklaşık 600 metre mesafede yakalandı. Polis otosuyla adliyeye tekrar getirilen E.Y., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Kovalamaca sırasında düşerek yaralanan 2 polis tedavileri için hastaneye götürüldü.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testi pozitif çıkan Zanlı E.Y’nin gözaltı sürecinden tutuklanma sürecine kadar olan zamanda aynı ortamda ve temasta bulunduğu hakim, savcı, katip ve polisler evlerinde karantinaya alındı. E.Y’nin ailesinden 10 kişiye de koronavirüs testi yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: