KORONAVİRÜSE İLGİNÇ ÖNLEM

KORONAVİRÜSE İLGİNÇ ÖNLEM

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesine bağlı Sarıahmetli köyünde yaşayan işçi emeklisi Recep Özen(66), koronavirüs salgınına karşı önlem almak için evinin önündeki bahçe kapısına ‘Koronavirüs var, girmek yasaktır’ yazılı tabela asıp,  ‘dur’ işareti yapan maskeli korkuluk koydu. Özen,’’Yanıma gelmek istiyorlar. Gelmemelerini, benden uzak durmalarını istedim.  Koronavirüs şakaya alınacak bir şey değil.’’ dedi.

Karabük – Kastamonu kara yolu üzerinde bulunan Sarıahmetli köyünde yaşayan Recep Özen, koronavirüsten korunma adına misafir kabul etmeme ve yol kenarında araçlarını durdurup adres soranlardan uzak durma kararı aldı. Özen, bunun için evinin önündeki bahçe kapısına ‘Koronavirüs var, girmek yasaktır’ yazılı tabela asıp önüne de  Bir eliyle ‘dur’ işareti yapan maske takılı korkuluk bıraktı.

Korkuluğa ve yazıya rağmen gelenleri içeri almadan uzaktan konuşan Recep Özen şöyle dedi: ’’Yanıma gelmek istiyorlar. Gelmemelerini, benden uzak durmalarını istedim.  Koronavirüs şakaya alınacak bir şey değil. Çok sayıda ölümlere sebep oluyor. Bütün dünyayı sardı. Kendimizi koruyalım. Misafir gelmesin bana, kabul etmiyorum. Aralara mesafe konulsun ve evden çıkılmasın.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: