KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

KARABÜK’te, halk otobüsleri  koronavirüs ve salgınlara karşı  ilaçlanarak, dezenfekte edildi.

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çin’de ortaya çıktıktan sonra dünyayı tehdit etmeye başlayan korona virüs ve diğer salgınlara karşı önlem olarak toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışması başlattı. İlk etapta kentte toplu taşımayı sağlayan 50  halk otobüsü özel kıyafet giyip maske takan ekipler tarafından ilaçlanarak dezenfekte  edildi.

Karabük Özel Halk Otobüs İşletmeciler Derneği Başkanı Recep Savurat, halk otobüslerinde her akşam genel hijyen çalışmaları yapıldığını belirterek, “Ama herkesin bildiği üzerine insanların sağlık açısından tehdit oluşturacak en büyük etkende toplu taşıma araçları. Bu konuda bizde gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Hem Karabük Belediyesi hem de Özel Halk Otobüsleri İşletmecileri olarak da her sene araçlarımız ilaçlanmaktadır.” dedi.

Korona virüsüne karşı gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Savurat, “Herkesin bildiği üzere dünya genelinde insanlar için tehdit oluşturan bir virüs var. Bizde bu konuda elimizden geldiği kadar gerekli hijyenik, temizlikleri ve ilaçlamaları Karabük Belediyesi desteği ile kendi araçlarımızda gerekli hassasiyeti göstermekteyiz.” diye konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: