KOLTUKLARDAN GÜÇ ALAN DEĞİL…

KOLTUKLARDAN GÜÇ ALAN DEĞİL…

AK Parti eski il başkanı Ömer Ayar, partisinden belediye başkan aday adaylığı için başvururken,’’ Koltuklardan güç alan değil, koltuklara bir şey verebilen bir insan olabilmektir ana hedef. İşte bu niyetle, bu samimiyetle Karabük’te yerel yönetim anlamında disiplinli, sistemli bir çalışmayla Karabük’ü daha da yukarılara tırmandırmak, tırmandırabilmek adına bu yarışın içerisinde bizde varız dedik’’ dedi.

Ömer Ayar, beraberindekilerle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek, Karabük Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’e teslim etti. Ayar şöyle dedi:

‘’Karabükümüze hizmet getirebilmek, Karabük insanımızın daha yaşanabilir bir kent olması adına Karabük’te belediye başkan aday adaylığı niyetine soyundum. Allah güzel ve hakkınca hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. Koltuklardan güç alan değil, koltuklara bir şey verebilen bir insan olabilmektir ana hedef. İşte bu niyetle, bu samimiyetle Karabük’te yerel yönetim anlamında disiplinli, sistemli bir çalışmayla Karabük’ü daha da yukarılara tırmandırmak, tırmandırabilmek adına bu yarışın içerisinde bizde varız dedik. Tabii ki tek başına hiçbir şey olmaz. İşte bizler ve Karabük, gücünü sizler gibi arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan alıyor. Onun için Karabük’ün çok daha güzel şeylere, güzel hizmetlere layık olduğu bilinciyle inşallah bu dönemde öncelikli hedef; Karabük’te yerel yönetimi AK Parti iktidarıyla birleştirmek bununla da, birleştirirken en iyi hizmeti yapacak arkadaşımızı buralarda görmektir niyetimiz. Bu anlamda yılların vermiş olduğu tecrübeyi, siyasi tabanda oluşmuş olan ilişkilerimizi Karabük adına kullanmak için huzurunuza geldik. Sizlerin desteğiyle inşallah genel merkezimizin teveccüh göstermesiyle aday olmaktır niyetimiz. Adaylığın akabinde de Karabük’te artık belediyeyi  AK Parti ile birleştirip hem genel anlamda, hem yerel anlamda koşar adımlarla Karabükümüzü bir kent haline dönüştürmek  ve kalıcı, kökü olan, sağlam icraatlar gerçekleştirerek Karabükümüzü daha da yukarılara tırmandırmaktır amacımız. Samimiyetle sizlerin önüne çıktık. Allah bugüne kadar hizmet yapma imkanı verdiği gibi bugünden sonra da yerel yönetim adına, belediyecilik adına hizmet yapma imkanı verirse elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimize ve Karabük halkına yüzümüzü kara çıkartmayacağımıza, gayret edeceğimize buradan net bir şekilde ifade etmek istiyorum.’’

https://www.youtube.com/watch?v=LX5i4u8h59g&feature=youtu.be

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: