KIZ KAÇIRMA KAVGASI:3 YARALI

KIZ KAÇIRMA KAVGASI:3 YARALI

KARABÜK’ün Eflani ilçesinde, iddiaya göre kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada muhtar, oğlu ve yeğeni bıçakla yaralanırken kaçan 2 zanlı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karacapınar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, geçen Salı günü köyün muhtarı Halil İbrahim Çelenli’nin kızı, H.S’nin yeğeni O.V., tarafından konuşma bahanesiyle İstanbul’a kaçırıldı. Muhtar Çelenli, İstanbul’a giderek kızını alıp köye getirdi. H.S., İ.Ç. ile birlikte muhtar Çelenli ile konuşmak için köye geldikten  bir süre sonra kavga çıktı. Kavgada, Halil İbrahim Çelenli(52), oğlu Nadir Çelenli (28) ve yeğeni Fatih Çelenli (30), bıçakla yaralandı. Yaralılar, yakınlarının yardımları ile Eflani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan yaralılardan Fatih Çelenli Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Nadir Çelenli Safranbolu Devlet Hastanesine, Halil İbrahim Çelenli ise Özel Medikar Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri olay yerinden kaçan zanlılar H.S ve İ.Ç’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 TUTUKLAMA

Jandarma’da işlemleri tamamlanan H.S. ve İ.Ç, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: