SORUNLARI BİZZAT DİNLEDİ

SORUNLARI BİZZAT DİNLEDİ

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, çağrı merkezine gelen telefonları yanıtladı. Başkan Köse’nin kendisini tanıtıp sorunlarını dinlediği vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

Safranbolu Belediyesi, 3 ayrı noktada Halk Masası hizmeti vermeye devam ediyor. Belediye binası, Misak-i Milli Demokrasi Meydanı karşısı ve Tarihi Çarşı Belediye binasında hizmet veren Halk Masası güler yüzlü personeli ile vatandaşların talep ve şikayetlerini alıyor. Halk Masasını arayarak ya da bizzat gelen vatandaşların talepleri ilgili birime yönlendirilerek en hızlı şekilde çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Halk Masasına gelen başkan Köse, çağrı merkezine gelen telefonları yanıtladı. Başkan Köse’nin kendisini tanıtıp sorunlarını dinlediği vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, sorunlarını çözüme kavuşturacağını söyleyen  başkan Köse’ye teşekkür etti.

Halk Maslarına son 6 ayda 2 bin 987 başvuru gerçekleştiğini bunların 2 bin 873 ünün çözüldüğünü 110 talebin üzerinde çalışıldığının bilgisini veren başkan Köse, şöyle dedi: ‘’Vatandaşın istek ve talepleri önceliğimizdir. Safranbolu’yu halkımızla birlikte yöneteceğimizi her fırsatta dile getiriyorum, bunun için de bugün vatandaşlarımızdan gelen talepleri bizzat alarak belediyemizden beklentilerini birinci ağızdan dinlemiş oldum. Her zaman söylediğim gibi bizler daha kolay ulaşılabilir bir belediye ve belediye başkanı olmak için hizmet alanlarımızı artırmaya devam edeceğiz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: