KBÜ’DE SOSYALFEST PROTOKOLÜ İMZALANDI

KBÜ’DE SOSYALFEST PROTOKOLÜ İMZALANDI

KARABÜK Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 2-3 Mart 2024 tarihlerinde KBÜ  ev sahipliğinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) hakkında Kurumsal Paydaş Protokolü imzaladı.

Rektör Kırışık, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ile kurumsal paydaş görüşmeler yaparak 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest hakkında Kurumsal Paydaş Protokolü imzaladı.

Rektör Kırışık, ‘Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et sloganıyla Karabük Üniversitesi’nde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: