KBÜ’DE KAYNAKÇI, ELEKTRİKÇİ, MOBİLYACI EĞİTİMLERİ SON BULDU

KBÜ’DE KAYNAKÇI, ELEKTRİKÇİ, MOBİLYACI EĞİTİMLERİ SON BULDU

KARABÜK Üniversitesi ile Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) iş birliğinde gerçekleşen ve 3 ay süren Kaynakçı, Elektrikçi ve Mobilyacı” eğitimlerini başarıyla tamamlayan 15 kişiye sertifikaları törenle verildi.

 

Karabük’te” Yabancı ve Uluslararası Koruma Kanunu” kapsamında ikamet eden göçmen, sığınmacı ve şartlı mültecilerin mesleki gelişimlerini sağlayabilmek amacıyla 3 ay süreyle ” Kaynakçı, Elektrikçi ve Mobilyacı” eğitimleri verildi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 15 kişi sertifika almaya hak kazandı.

Şefik Dizdar Meslek Yüksekokulunda gerçekleşen törende konuşan KABÜSEM Müdürü Doç. Dr. Gökhan Sur” Üniversitemizin eğitim faaliyetlerini MSYD ile biz sürdürmekteyiz. Kaynakçılık, Elektrikçilik ve Mobilyacılık olmak üzere 3 dalda eğitim vermekteyiz. İlgilenen kişilere web sitemizi ziyaret etmelerini öneriyorum.” dedi.

MSYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Ayçiçek ise ” MDYD Başkanı olarak Karabük Üniversitesi ile geliştirmiş olduğumuz Mesleki Eğitim Sertifika Programı düzenlememize olanak sağlayan Sayın Rektörümüz Refik Polat’a ve rektör yardımcılarına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Etkinlik, katılımcılara sertifikalarının takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: