KBÜ TRT HABER’DE

KBÜ TRT HABER’DE

TRT Haber’de yayınlanan “Öğrenci İşleri” programına Karabük Üniversitesi (KBÜ) konuk oldu.

Karabük Üniversitesi, TRT Haber’de her gün yayınlanan “Öğrenci İşleri” programında tanıtıldı. TRT Haber ekranlarda yayınlanan programda üniversitelerin özellikleri, bölümleri, başarıları ve şehir yaşamı mercek altına alınıyor. Karabük’te gerçekleştirilen program çekimlerinde Karabük Üniversitesi ve Karabük ilinin sahip olduğu doğal güzellikler anlatıldı.

Programda Karabük Üniversitesi’nin en çok tercih edilen üniversiteler arasında olduğu vurgulanırken doğa tarih ve sanayinin de bu ilde iç içe olduğu belirtildi.  Karabük Üniversitesinin büyük kentlere yakınlığıyla da öğrencilere büyük avantaj sağladığı dile getirilirken programın devamında Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın bu yıl tercih yapacak öğrencilere yönelik mesajlarına yer verildi.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’tan öğrencilere davet

Program çekimlerinde TRT mikrofonlarına konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat konuşmasında: “Üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyem, tercih edecekleri alanın öğretim elemanlarını, donanımlarını ve imkanlarını iyice araştırıp ona göre tercih yapmaları. Karabük Üniversitesi dünyanın en iyi ilk bin üniversite arasında.  93 farklı ülkeden 10 binden fazla öğrencisiyle Türkiye’de en fazla uluslararası öğrenciyi bünyesinde barındırıyor. Üniversitemizi tercih edecek öğrenciler burada çok kültürlü bir ortamla karşılacaklar. Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde üniversitemiz mezunlarına rastlayabilirsiniz. Ayrıca Yabancı Diller yüksekokulumuz uluslararası akreditasyon belgesine sahip. Bu nedenle üniversitemizi tercih edecek öğrenciler her türlü yabancı dil öğrenme imkanına da sahip olacaklardır. TÜSİAD’ın “Bu Gençlikte İş Var” programına en fazla proje gönderen üniversiteyiz ve Girişimcilik Bayrağını son üç yılda üniversitemize taşıyoruz.  Buradan mezun olacak öğrencilerimize yönelik bir diğer avantaj ise mezunları en fazla iş bulan ilk 30 üniversite arasındayız.  Hiçbirimiz hepimiz kadar iyi olamayız sloganıyla yola çıkan Karabük Üniversitesine tüm öğrencilerimizi davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: