KBÜ İLE SUDAN HASHEMİTE ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ

KBÜ İLE SUDAN HASHEMİTE ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ

KARABÜK Üniversitesi (KBÜ) ile Sudan Hashemite Üniversitesi arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile Ürdün Hashemite Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Marwan M. Obeidat protokole imza attı. Protokol töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hür Mahmut Yücer ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörü öğretim görevlisi Oya Önalan da yer aldı.2

Karabük Üniversitesi ile Ürdün Hashemite Üniversitesi arasında söz konusu protokol gereği akademisyen ve öğrencilerin değişimi, ortak araştırma projelerinin karşılıklı iş birliği içinde koordinasyonu, akademik konferans, müşterek dersler, eğitim kursları, seminerler ve sempozyumlar gibi ortak akademik faaliyetlerin organizasyonu ile akademik yayınların ve eğitimsel materyallerin değişimi konularında iş birliğine varıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Hashemite Üniversitesi ile imzalanan protokolün karşılıklı faydalar sağlayacağına inandığını ifade ederek eğitim araştırma ve diğer alanlarda akademik ve kültürel değişimleri geliştirecek yakın bir ilişki kurulacağına işaret etti.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: