KARTPOSTALLIK YOL

KARTPOSTALLIK YOL

KARABÜK-Bartın karayolu  aralıklarla devam eden kar yağışında beyaza bürünürken, eşsiz manzarası drone ile görüntülendi.

Karabük – Bartın yolunun özellikle 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi etkili olan kar yağışında beyaza büründü. Bazı sürücüler araçlarından inip eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Hatıra fotoğrafı çekilip anı ölümsüzleştirdi. Karla kaplanan yolda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak yolu ulaşıma açık tutmaya çalıştı. Safranbolu’nun tarihi konakları beyaz örtüyle kaplanırken seyirlik görüntü oluşturdu.

Bartın´dan Karabük´e gelen Halil Küpeli, bu sene ilk kez kar gördüklerini belirterek, “İyi oldu, Bartın´da hiç kar görmemiştik. Bu sene ilk kez burada gördük. Yolda durduk, bu fırsatı değerlendirmek lazım” dedi.

Tugay Can Küpeli de “Ahmetusta Geçidi´ne çıkarken kar yağışına yakalandık. Bartın´da 2-3 senedir kar görmediğimiz için durum tadını çıkaralım istedik” diye konuştu.

Karabük´ten Bartın´a giden Şahin Arslan da Bartın´a uzun süredir kar yağmadığını belirtti.

Karda eğlendiklerini vurgulayan Arslan, şunları söyledi: “Karabük´ten geliyoruz, karı fırsat bildik. Eğlenelim istedik, karın tadını çıkardık. Bu yıl ilk defa gördük. Bartın´dan geldik, tekrar Bartın´a dönüyoruz. Bu yıl Bartın´a kar yağmadı.”

Karabük-Zonguldak arası tır şoförlüğü yapan Hüseyin Aslantin bir kaç senedir bu kadar kar yağpmadığına işaret etti.

Zorlu şartlarda çalıştıklarını aktaran Aslantin, “Zor bela atlattık yolu, şimdi inişimiz kaldı, yavaş yavaş ineceğiz. Tırlarda daha sıkıntılı oluyor, boş araç daha zor çıkıyor. Bizim aracımız yüklü ama bizde zor çıktık. Kara yolları çalışıyor ama yetişemiyor yoğun yağıyor. Güzelliği kadar çilesi var, memnunuz seviyoruz işimizi” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: