KARDEMİR’İN DEMİRYOLU TEKERLEĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KARDEMİR’İN DEMİRYOLU TEKERLEĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KARDEMİR geçen 25-27 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Eurasia Rail Fuarı’nda katılımcı olarak yer aldı. Türkiye’nin ilk yerli demiryolu tekerleği büyük ilgi gördü.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada  şu ifadelere yer verildi: ’’Türkiye’nin ilk ve tek demiryolu tekerleği ve rayı üreticisi unvanı ile yer aldığımız fuarda, yerli ve uluslararası birçok firma ile bir araya geldik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun da ziyaret ettiği standımızda, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Sayın Metin Akbaş’ı ve Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) Genel Müdürü Sayın Mustafa Metin Yazar’ı da ağırladık. Türk demiryolu sektörünün öncü kamu kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile yakın temasların kurulduğu fuar süresince, özellikle sertifikasyon sürecini tamamladığımız demiryolu tekerleği ihracatı konusunda birçok uluslararası firma ile görüşmeler sağlandı.

İLKKEZ SERGİLEME FIRSATI YAKALADI

Uluslararası demiryolu, hafif raylı sistemler ve altyapı-lojistik alanında dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan Eurasia Rail Fuarı’nda şirketimiz, demiryolu tekerleği setini ilk kez sergileme fırsatı yakaladı. Raylı sistemler sektörünün hizmetine sunduğumuz demiryolu tekerleği seti ürünümüz, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

ÜLKEMİZİN GURURU OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

Türkiye’nin demiryolu ihtiyaçlarının karşılanmasında dışa bağımlılığı ortadan kaldırma kararlılığı ile çalışmalarını sürdüren şirketimiz, bir yandan da ülkemizin ihracatına bu alanda da katkı sağlamaya devam etmektedir. Üretim verimliliğinde ve kalitesinde sürdürülebilir bir ivme yakalayan fabrikamız, güçlü ve istikrarlı yönetim anlayışı ile ülkemizin gururu olmaya devam edecektir.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: