KARDEMİR’E ZİYARET

KARDEMİR’E ZİYARET

KARDEMİR, yeni pazarlar geliştirme ve ihracat çalışmaları kapsamında, dünyanın önde gelen uluslararası ticaret şirketlerinden Samsung C&T yetkililerini ağırladı.

Samsung C&T Türkiye ofisinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretin açılış toplantısında, öncelikle katma değerli çelikler, kangal, SBQ ve profil ürünlerimiz hakkında görüşüldü. Ek olarak ülkede tek üretici konumunda bulunan, demiryolu rayı ve tekerleği ürünlerin tanıtımları yapıldı.

Kardemir Genel Müdürü Necdet Utkanlar ile şirketin Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Zafer Demirtaş’ın da yer aldığı toplantıda, dünya çelik piyasalarındaki güncel gelişmeler de ele alındı. Özellikle  pandemi süreci de göz önüne alınarak, gelecek yıllarda sektörü ne gibi şartların beklediği hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Kardemir A.Ş.’nin ve Samsung C&T’nin gelecek dönemlerde gerçekleştirecekleri iş birliklerinin de masaya yatırıldığı toplantının ardından, ziyaret saha gezisi ile devam etti. Şirketin aldığı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen saha gezisi, pandemi sürecindeki ilk ticari ziyareti oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: