KARDEMİR’DEN EMEKLİ OLAN İŞÇİLERİN YERİNE ÇOCUKLARI İŞE BAŞLASIN

KARDEMİR’DEN EMEKLİ OLAN İŞÇİLERİN YERİNE ÇOCUKLARI İŞE BAŞLASIN

ÖZÇELİK-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci,’’ ’’Kardemir’de çalışan işçilerimizin emekli olduklarında yerlerine çocuklarının işe başlatılması konusundaki uygulamanın 600 işçi ile en kısa sürede hayata geçirilmesini ümit ediyoruz’’ dedi.

Başkan Değirmenci, Karabük’e gelerek şubesinin başkanlığı önünde konuştu. Başkan Değirmenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kardemir’e alınacak 600 işçi müjdesi için teşekkür ederek, ’’Gençlerimiz iş sahibi olup evine ekmek götürecek. Belki de bu vesile ile yeni yuvalar kurulacak’’ dedi.

Başkan Değirmenci, Karabüklülerin Kardemir’in nimetlerinden daha fazla faydalanmasının gerekliliğine inandıklarını bu konuda 2. bir müjdeyi ve haberi de Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar’tan beklediklerini belirterek, ’’Kardemir’de çalışan işçilerimizin emekli olduklarında yerlerine çocuklarının işe başlatılması konusundaki uygulamanın 600 işçi ile en kısa sürede hayata geçirilmesini ümit ediyoruz. Önümüzdeki süreçte emekli olacak işçilerimizin yerlerine çocuklarının işe başlatılması konusundaki çalışmalarımızı ve girişimlerimizi sonuç alınana kadar sürdürmeye devam edeceğiz. ’’diye konuştu.

Başkan Değirmenci 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakına destek vereceklerini belirtti.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: