KARDEMİR’DEN EMEKLİ OLAN İŞÇİLERİN YERİNE ÇOCUKLARI ALINACAK

KARDEMİR’DEN EMEKLİ OLAN İŞÇİLERİN YERİNE ÇOCUKLARI ALINACAK

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, fabrikada çalışıp emekli olan işçilerin yerine çocuklarının alınacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 600 işçi alınacağı açıklamasının ardından ilk etapta 300 işçi alımını gerçekleştiren Kardemir, ikinci etap alım çalışmalarına da başladı. Kardemir’de Emekliliğe Teşvik Uygulaması kapsamında emekli olacak olan işçilerin İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne başvurularının ardından şartlara uygun olan adayların, program dahilinde süreçleri en yakın zamanda başlayacak.

İsmail Demir, şöyle dedi: ’’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması doğrultusunda ilk etap alımının ardından ikinci etap alımlarını da gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımızın şirketimize verdiği değerin farkında olarak adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Kardemir kaliteli insan kaynağını artırarak gelişmeye devam etmek kararlılığında yoluna devam edecektir. Yapacağımız bu alımlarla insan kaynağı ağımızın genişleyeceğine ve yeni arkadaşlarımızın şirketimize katkı sağlayacağına inancım tamdır. Şirketimize yıllarca katkı ve emek veren emekli olacak olan işçilerimize teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerim.’’

Başvuru şartlarının ardından şartlara uygun olan personellere SMS gönderimi yapılarak bilgi verilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: