KARDEMİR’DEN ANLAMLI BAĞIŞ

KARDEMİR’DEN ANLAMLI BAĞIŞ

KARDEMİR tarafından ramazanda ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere bağışlanan bin adet gıda kolisi Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş (KARDEMİR) Yönetim Kurulu’nda alınan kararla Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere bağışlanan, içerisinde sıvı yağ, un, şeker, çay, makarna, arpa şehriye, pirinç, mercimek, nohut, bulgur, tuz, salça ve zeytin gibi gıdalar bulunan bin adet koli,  Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi. Gıda kolilerini Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek’e teslim eden KARDEMİR AŞ. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ ve Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter, daha sonra Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Vali Gürel, ‘’İçinde bulunduğumuz salgın hastalık sürecinde yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Ramazan ayının bereketini ailelere ulaştırmaya, hep birlikte, yardımlaşma ve dayanışma seferberliğine devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk ve hayırseverlik bilinci içerisinde gösterdikleri anlamlı ve örnek davranış için KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu’na yönetici ve çalışanlarına bu anlamlı bağış için teşekkür ediyorum. Tüm hayırseverlerimizi yardımlaşma ve dayanışma seferberliğine ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: