KARDEMİR’DE TİS GÖRÜŞMELERİNDE 47 MADDEDE ANLAŞMA SAĞLANDI

KARDEMİR’DE TİS GÖRÜŞMELERİNDE 47 MADDEDE ANLAŞMA SAĞLANDI

ÖZÇELİK-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, 2023-2024 yıllarını kapsayan KARDEMİR Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriyle ilgili,’’ Sendikamız ile işveren tarafı arasında 47 maddede anlaşma sağlandı. 3 Şubat 2023 tarihinde ikinci oturumu gerçekleştirmek üzere birinci oturumu tamamlamış olduk.’’ dedi.

Başkan Yılmaz, şöyle dedi: ‘’Toplantıda sendikamız ile işveren tarafı arasında 47 maddede anlaşma sağlandı. 3 Şubat 2023 tarihinde ikinci oturumu gerçekleştirmek üzere birinci oturumu tamamlamış olduk. Son dönemde ülkemizdeki hayat pahalılığı ve enflasyon ortamı herkesin malumu. Böylesi zorlu geçim koşullarında bu sürecin startını verdik. Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin değerli katkı ve destekleriyle, sahadaki üyelerimizin kararlı duruşuyla, Karabük’te sendikal kadromuzun azim dolu çalışmalarıyla, işveren tarafımızın anlayışlı bakış açıları sayesinde inşallah bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağız.’’

Başkan Yılmaz, KARDEMİR , KARÇEL ve KARDÖKMAK’ta çalışan üyelerin banka maaş promosyon görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: