KARDEMİR’DEN AÇIKLAMA

KARDEMİR’DEN AÇIKLAMA

KARDEMİR’den yapılan açıklamada,’’Kuruluşundan bu yana en yüksek imalat miktarıyla geçtiğimiz yıl üretim rekorunu kıran şirketimiz Karçel A.Ş., Türkiye’nin bataryası dahil ilk ve tek elektrikli araç entegre üretim tesisi olacak Ford Otosan projesinde 4 bin tonluk çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri ihalesini kazanmıştır.’’denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:’’Rusya’da Liman Genişleme, Afrika’da Demiryolu Hatları Kurulumu, Tayland’da rafineri modernizasyonu gibi birden çok uluslararası projede yer alan şirketimiz, ihracata sunduğu katkıların yanı sıra, yurtiçinde de önemli projelere imza atarak ithalata karşı önemli bir duruş sergilemektedir. “Fabrikalar Kuran Fabrika” unvanı ve misyon1uyla çalışmalarını sürdüren şirketimiz, Çanakkale Köprüsü ve Ordu Çamsan MDF-3 Tesis Yatırımı imalatlarını, Şişecam Soğuk Fırın Tamirlerini, Afşin Elbistan A-Termik Santrali Modernizasyonu ve Siirt’te yapımı süren Türkiye’nin ilk çinko izabe tesisi kurulum, inşaat ve montajını paket olarak üstlendi.

Pandemi nedeniyle piyasaların daraldığı ve ekonomik faaliyetlerimizin zorlaştığı günlerde, üretim ve istihdam rekoru kıran şirketimiz Karçel A.Ş., aldığı bu büyük proje ile bir kez daha sektördeki itibarını ve gücünü yukarılara taşıdı.

Özellikle son yıllarda, otomotiv sektöründe gözle görülür bir yükseliş ivmesi yakalayan Türkiye, gerçekleştirilecek bu son yatırım ile otomotiv sanayisinin uluslararası pazarında fark yaratacak bir konuma gelmiştir. Ülkemizin büyük yatırımlarının yanında, Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşu olarak yer almaktan mutluluk ve gurur duymaktayız.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: