KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Gençlerbirliği deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, ligin 5’inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Tudor, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikleri Ofspor maçında takımda forma şansı bulamayan ve altyapı oyuncularına şans verdiğini ancak bazı oyuncuların bunu değerlendiremediğini söyledi.2

Gençlerbirliği maçında 5 oyuncusunun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceğini belirten Tudor şöyle dedi:

“Çoğu takımda sakat oyuncular var. Bizim biraz bu ortalamanın üzerinde olabilir. Antrenmanlarımız yoğun geçiyor. Eğer maçlarda iyi futbol oynamak istiyorsanız, iyi mücadele etmek istiyorsanız antrenmanları yoğun bir şekilde geçirmeniz gerekiyor. Dolayısıyla biraz buna bağlı olabilir bu sakatlıklar. Oyuncularım psikolojik olarak çok iyi durumdalar. Sahamızda 2 maçımızı da kazandık. Gençlerbirliği karşısında iyi bir maç ortaya koymak istiyoruz. Hiçbir maç kolay değil. Bu maç da çok zorlu geçecek. Yalnız bizim ne yaptığımız önemli. Oyuncularımdan iyi bir performans ortaya koymalarını bekliyorum. Biz elimizden geleni yaptığımız sürece inanıyorum ki oradan iyi bir sonuçla döneceğiz.”

Tudor, spor kamuoyunun Kardemir Karabükspor’un oynadığı futbolda övgüyle bahsettiğini hatırlatması üzerine, “Kötü eleştiri olacağı gibi iyi eleştiriler de gelecek. Bu tabii ki de beni motive ediyor. Ama beni asıl motive eden aldığımız galibiyetler. Her zaman motivasyonu içimde arayan birisiyim. Bu da galibiyetlerle daha da tetikleniyor. Asla elimdekiyle tatmin olmayan, memnun olmayan, her zaman daha iyisini isteyen bir adamım. Takımım kompakt bir oyun oynuyorsa daha kompakt, agresifse daha agresif olmasını isteyen, taktiksel anlamda sahaya daha iyi yayılmasını isteyen birisiyim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: