KARDEMİR KARABÜKSPOR – BAĞCILAR BELEDİYESİ: 79-65

KARDEMİR KARABÜKSPOR – BAĞCILAR BELEDİYESİ: 79-65

GARANTİ Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde Kardemir Karabükspor sahasında Bağcılar Belediyesi’ni 79 – 65 mağlup ederek Play-off’u garantiledi.

Karabük Merkez Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma karşılıklı basketlerle başlarken ilk periyot 20 -13 ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi. Kırmızı mavililer 2’nci periyotta sayı farkının daha fazla azalmasına fırsat vermedi ve soyunma odasına 34-29 üstünlükle gitti. Karşılıklı basketlerle geçen 3’üncü periyodu da 57 – 50 üstün geçen Kardemir Karabükspor son periyotta farkı açarak sahadan 79 – 65 üstün ayrıldı.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının antrenörü Can Aksu,’’Maalesef iyi oynamadık. Özellikle 2’nci periyotta çok hatalar yaptık. 3’üncü periyotta biraz rahattık ama 4’üncü periyotta yine biraz sıkıntı oldu. Çok faul sıkıntısına girdik. O yüzden devamlı oyuncu değiştirmek durumuna geçtik. Hedefimiz Play-off’tu ve bugün itibariyle de Play-off’u garantiledik. Önümüzde 2 maçımız var. Haftaya Beşiktaş RMK Marine ile sonrada sahamızda Galatasaray ile oynayacağız. Artık Play-off’taki sıralamaya bakacağız. Bu maçları iyi geçirip sıralamada iyi bir yer bulmak istiyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: