KARÇEL A.Ş. İLE ŞİŞECEM İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENEREK SÜRÜYOR

KARÇEL A.Ş. İLE ŞİŞECEM İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENEREK SÜRÜYOR

KARÇEL A.Ş., cam üretiminin tüm temel alanlarında faaliyet gösteren Şişecam’ın Karabük’teki kum hazırlama tesisi kapasite artışı inşaat yapım işleri projesi kapsamında fabrikanın yapısal çelik imalat ve montaj işleri de dahil tüm bina inşaat işlerini üstlendi.

Fabrikalar kuran, fabrika unvanı ve misyonu ile faaliyetlerine devam eden KARÇEL A.Ş., 2020 yılından itibaren Şişecam’ın bugüne denk yurt içi ve yurt dışı birçok projesinde çelik konstrüksiyon imalat ve montaj işlerini gerçekleştirdi. Kalite standartlarından ödün vermeyen KARÇEL A.Ş. Şişecam’ın iş ortaklarından biri konumunda yer alıyor. KARÇEL A.Ş., güçlü yönetim anlayışıyla  sürdürülebilir başarıyı hedeflerken, iş stratejilerini ve operasyonel süreçleri etkin bir şekilde yönetmektedir. Şirketin yönetim kadrosu, hızla değişen küresel ekonomik dinamiklere uyum sağlamak için vizyoner ve yenilikçi yaklaşımlar benimsemektedir. Bu yaklaşımlar hem iç verimliliği artırmakta hem de dış paydaşlarla sağlam ilişkiler kurarak uzun vadeli başarıyı garanti altına almaktadır.

KARÇEL A.Ş., Şişecam’ın Karabük’teki kum hazırlama tesisi kapasite artışı inşaat yapım işleri projesi kapsamında fabrikanın yapısal çelik imalat ve montaj işleri de dahil tüm bina inşaat işlerini üstlenerek, sektördeki gücünü ve yetkinliğini bir kez daha kanıtladı. Şişecam Genel Merkezi’nde düzenlenen sözleşme imza törenine KARÇEL A.Ş. Genel Müdürü ve Şişecam yöneticileri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: