KARABÜK’ÜMÜZ ENERJİDE DE DÜNYAYA AÇILAN BİR KORİDORUN KAPISI OLMA YOLUNDA

KARABÜK’ÜMÜZ ENERJİDE DE DÜNYAYA AÇILAN BİR KORİDORUN KAPISI OLMA YOLUNDA

KARABÜK Valisi Fuat Gürel,’’ Karabük’ümüz sanayiye açılan bir pencere olmasının yanı sıra enerjide de tüm Türkiye’ye ve dünyaya açılan bir koridorun önemli bir kapısı olma yolundadır.’’ dedi.

Vali Gürel, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: ’’Sanayinin beşiği, tarihin doğayla kucaklaştığı eğitim ve kültür kenti Karabük’ümüzde yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her yeni yılı İlimiz, yuvamız başta olmak üzere Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin gücüne güç katacak yeni umutlarla ve bir önceki yıldan daha büyük hedeflerin gerçeğe dönüştüğünü görecek olmanın heyecanıyla karşılamanın gururunu paylaşıyoruz. 2022 yılında sevinçlerimizi hep birlikte paylaştık; hüzünlerimizde de yine hep birlikte Devlet, Millet el ele vererek zorlukları, darlıkları aşmaya çalıştık. Çalıştıkça ürettik, bir ve beraberliğin bereketiyle de yaralarımıza merhem, dertlerimize derman bulduk. Gelecek yılların hepimiz için yaşanmışlıklardan daha iyi, daha bereketli yarınlara kapı aralamasını temenni ediyorum. Ülkemizin geldiği nokta itibariyle Karabük’ümüz sanayiye açılan bir pencere olmasının yanı sıra enerjide de tüm Türkiye’ye ve dünyaya açılan bir koridorun önemli bir kapısı olma yolundadır. Geçtiğimiz yıl ülkemiz adına üretimde, sanayide, turizmde, milli ve yerli savunma sistemlerinde, eğitimde, sporda, ekonomide ve dahi tüm alanlarda dünyanın gıpta ile seyrettiği bereketli ve başarılı bir yıl geçirdik. Önümüzdeki yıllar ekilen tohumların hasat yılları olacaktır. Daha büyük güç ve enerji ile daha büyük hedeflere koşma azmimiz her yeni başarıda kat be kat artmaktadır. Bu gayretlerimizin ürünleri çocuklarımızın yarınlarının güvencesidir. Birliğin dirliği ile varlığın kadrini bilen Aziz Milletimiz gücünü tarihinin tertemiz sayfalarındaki satır başlarından almaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 100 yılında Karabüklü hemşehrilerim nezdinde Ülkemize ve tüm dünya insanlığına barış, huzur, sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini yürekten temenni ediyor; sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: