KARABÜK’Ü YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR YAPMAK ADINA YOLA ÇIKTIK

KARABÜK’Ü YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR YAPMAK ADINA YOLA ÇIKTIK

AK Parti’den Karabük Belediye Başkan aday adayı olan Muhammet Kamil Işık,’’ Karabük’ümüzü yaşanabilir bir şehir yapmak adına yola çıktık. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin’’ dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık, görevinden istifa ederek AK Parti’den Karabük Belediye Başkan aday adayı oldu. Işık, ’’Görev yerimiz icabı, gerek misafirimiz, gerek görev arkadaşlarımızın Karabük’te görevleri olduğunda gidip gelmelerinde şehrin içler acısı bizleri üzüyordu. Karabük’ümüzü yaşanabilir bir şehir yapmak adına yola çıktık. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin’’ dedi.

Karabük’ün birçok sorunu olduğunu belirten Işık, ’’En başında maalesef şehircilik geliyor. Şehirleşme ve sosyal yaşam bakımından çok geride kalmış bir şehir olduk. Kardemir ile şehir aslında modern bir şehirdi. Yenişehir Mahallesi gibi modern şehir olma yolunda ilerlerken, örnek bir şehirken gelinen noktada kimsenin gitmek istemediği, sosyal medyalarda gündem olan bir şehir haline geldi. Karabük’ün bu yapısını değiştirmek gerekiyor. Depreme dayanıklı şehir haline gelmesi gerekiyor. İmar planı, trafik sorunu var. Bunların yanında sosyal yaşam alanı maalesef yok. Saat:18.00’dan sonra ölü bir şehre dönüyoruz ve esnafımız kazanamıyor. Misafirlerimizi Safranbolu’da ağırlamak zorunda kalıyoruz. Yeni bir şehir vizyonuyla, örnek bir şehir olalım düşüncesiyle bu yola çıktık. Karabük’ümüzü yaşanabilir bir şehir kılmak istiyoruz. Bu noktada projelerimiz hazır. Cumhurbaşkanımız tarafından takdir görüldüğümüzde yerine getireceğiz Allah’ın izniyle’’ diye konuştu.

MUHAMMET KAMİL IŞIK KİMDİR?

1988 yılında Karabük’te doğdu. 2006 yılında Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2012 yılında, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nde 2012 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Gemi Bakım ve Onarım Sektörü Kapalı Alanlarında İş Sağlığı ve Güvenliği başlıklı tezi 2016 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Tezi olarak kabul edilen Işık, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı oldu.

İyi derecede İngilizce bilen Işık, 14 Ocak 2022 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Muhammet Kamil Işık evli ve iki çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: