KARABÜK’TE POLİS HAFTASI KUTLANDI

KARABÜK’TE POLİS HAFTASI KUTLANDI

KARABÜK’te, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıldönümü nedeniyle polisler şehit mezarlığını ziyaret edip karanfiller bıraktılar.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıldönümü kutlama etkinlikleri Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle başladı. Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mahmut Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, polis memurları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gazilerin katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk anıtına çelenk konuldu.  P2

Törende yaptığı konuşmada devlet düzeninin devam etmesi için emniyet teşkilatı mensupların her zaman terlemesi gerektiğini belirten Vali Orhan Alimoğlu, “Devlet düzeni olmazsa huzur, güven ve adalet olmaz. Devlet düzeni olması için de emniyet teşkilatı lazımdır. Devlet düzeninin devam etmesi için hepimizin emniyet teşkilatı mensuplarımızın her zaman terlemesi lazım. Gerektiğinde de gazi olmaktan, şehit olmaktan kaçmamamız lazım. Aksi takdirde şerefli bir hayat sürme hakkımızı kaybederiz. Teşkilatlarımız bugüne kadar şerefle yapmaya devam ediyorlar ve ilelebet yapmaya da devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ise, hiçbir suç grubuna, menfaat grubuna ve tehditçiye taviz vermediklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Devlet ayakta dedik gerekeni yaptık. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için son dönemlerde güzel operasyonlarımız oldu. Uyuşturucu ile mücadelede rekorlar kırdık. Gece gündüz demeden çalışan fedakar kahraman tüm meslektaşlarımı, polis kardeşlerimi tebrik ediyorum. Görevleri başında şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.”P3

Törenin ardından polis ekipleri Beşbinevler Mahallesi’nde bulunan şehit mezarlığına giderek dua edip karanfiller bıraktılar.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: