KARABÜK’TE OFF-ROAD HEYECANI

KARABÜK’TE OFF-ROAD HEYECANI

KARABÜK’te düzenlenen Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası 3.ayak yarışları başladı.

Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 3.ayak yarışları, Karabük Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Kulübü Derneği(KARDOFF) ev sahipliğinde Karabük Üniversitesi arkasında belirlenen Çamlıköy ormanlarında gerçekleştiriliyor. Yarışların ilk gününde 28 pilot, 11,6 kilometre uzunluğundaki orman etabında yarıştı. Viraja giren bir araç devrildi. Kazada yaralanmadan kurtulan pilotlar yarışa devam edemedi. 4 defa geçilen etaplarda tozu dumana katan pilotların mücadelesi ilgiyle izlendi. Yarış alanında ise halkın ‘kum şeytanı’ adını verdiği kısa süreli hortum oluştu. Bazı çadırların uçtuğu o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Şampiyona, yarın özel seyirci parkuruyla sona erecek. 52 kapı numaralı aracıyla ilk startı alan Zafer Durmaz, ’’Yarışmaya çok iyi hazırlandık. Takımlar şampiyonluğunda iddialıyız. İnşallah alacağız. İlk startı almak avantaj bizim için. Yollar daha bozulmadan gitmiş oluyoruz.” dedi.

KARDOFF Başkanı Ahmet Demir ise ’’Seyircilerin beklentileri bu işte çok yüksek.  Bunu etapları ve görselleriyle yeterince karşılıyoruz. Bugünkü yarışlarımız sadece seyirciler için değil, mukavemet etabı. Orman etabında ayırdığımız 4 noktada seyirci izleme alanlarımız var. Onun haricinde yarışları izleme imkanları yok ama yarınki etaplarımızda seyirci görseli ön planda olacak. ’’dedi.

Yarın devam edecek yarışlara vatandaşları davet eden Demir, ’’Ayağımıza gelmiş olan etkinliği hep beraber izleyelim. Güzel bir etkinlik planlandı. Etkinliğe gelip güzel bir Pazar gününü aileleriyle birlikte piknik modunda geçirmelerini tavsiye ederim ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: