KARABÜK’TE HAZIRLANIYORLAR, ŞİMDİ Kİ HEDEFLERİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

KARABÜK’TE HAZIRLANIYORLAR, ŞİMDİ Kİ HEDEFLERİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye İşitme Engelliler Kadın Milli Voleybol Takımı, dünya ve olimpiyat şampiyonluğunun ardından Karabük´te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda birinci olarak ipi göğüslemek istiyor.

Türkiye İşitme Engelliler Kadın Milli Voleybol Takımı, 11-22 Temmuz tarihlerinde Karabük’te düzenlenecek şampiyonaya günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Yaklaşık 1,5 aydır kampta bulundukları Karabük’te çalışmalarını sürdüren voleybol milli takımı oyuncularının moral motivasyon olarak iyi durumda oldukları görüldü.

BİRİNCİ OLARAK İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Başantrenörü Osman Çarkçı, dünya ve olimpiyat şampiyonu olduklarını hatırlatırken şöyle dedi: ’’Şimdi sıra geldi Avrupa Şampiyonası´na. Karabük artık bizim memleketimiz. Çok güzel olanaklarla çalışıyoruz. İl Müdürümüz Coşkun bey sağ olsun, salonları, kondisyon merkezlerini açtı. Gayet güzel bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Umarım bayan voleybol takımımız olimpiyattaki başarısını burada tekrarlayacaktır. Kendi evimizdeyiz, rakiplerimizin hepsini tanıyoruz. Aynı rakiplerle burada mücadele edeceğiz. Bence birinci olarak ipi göğüsleyeceğiz. Bütün hedefimiz bayrağımızı dalgalandırmak.’’

BERABERCE BAŞARMAMIZ LAZIM
Sporseverleri maça davet eden Çarkçı,’’ Çok zevkli, çok güzel karşılaşmalar olacak. Bizlere destek olurlarsa çok memnun oluruz. Beraberce başarmamız lazım. Birlik beraberlik en güzel şey. Türkiye’yi halkımızla temsil etmek bizim için en mutlu şeydir’’ dedi.

KARABÜK´ÜN BİZE UĞURLU GELDİĞİNE İNANIYORUZ
5 senedir milli takım formasını terleten Sinem Başgöynük ise ’’Her gün çift antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Karabük’ün bize uğurlu geldiğine inanıyoruz ve burada olmaktan da mutluyuz. Biz dünya şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu olan bir takımız. Avrupa şampiyonu olacağımıza da inanıyoruz’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: