KARABÜK’TE CHP SEÇİME GİRECEK

KARABÜK’TE CHP SEÇİME GİRECEK

KARABÜK’te Merkez İlçe Seçim Kurulu, aday listelerini geç veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin itirazını oy birliğiyle kabul etti.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak aday listelerini teslim etmesi için siyasi partilere verdiği süre saat 17.00 itibariyle doldu. CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, belediye başkanlığı, belediye meclisi, il genel meclisi üye adaylarının listesini saat 17.02’de adliyede bulunan Merkez İlçe Seçim Kurulu’na teslim etmeye çalıştı. 2 dakikalık gecikme, tutanağa bağlandı. CHP’nin itirazı nedeniyle 7 kişiden oluşan Merkez İlçe Seçim Kurulu saat:20.30’da toplandı. Kurul,  CHP’nin Karabük’te seçimlere katılabileceği yönünde oy birliğiyle karar aldı.

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, adliye çıkışında yaptığı açıklamada bazı teknik nedenlerden dolayı aksaklık yaşandıklarını, adliye binası kapısındaki güvenlikten geçerken de gecikmenin yaşandığını, kötü niyetli hiçbir şeyin olmadığını söyledi.

CHP Karabük Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ ise  küçük bir olumsuzluk yaşadıklarını söyledi. Avukat arkadaşlarına çok teşekkür eden Karadağ, ‘’Partimiz adına hukuki süreci yönettiler. Olumlu bir cevap aldık. Bir de Karabük’teki tüm siyasi partilere bize destek oldukları için ayrıca bir teşekkür ediyorum. Bu gerçekten bir demokrasi mücadelesi’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: