KARABÜK’TE 100 KİŞİ KURAYLA TTK’YA MADENCİ OLDU

KARABÜK’TE 100 KİŞİ KURAYLA TTK’YA MADENCİ OLDU

KARABÜK’te Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 100 maden işçisi için kura çekim töreni yapıldı. Kurada ismi okunanlar büyük sevinç yaşadı.

Yenişehir Merkez Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törene, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan, TTK Genel Müdürü Muharrem Kira, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç,  protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BAKAN YARDIMCISI AYDIN:’KAHROLSUN İSRAİL ZULMÜ’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını lanetlediklerini belirterek, ’’Bu bir insanlık suçudur. Bu bir savaş suçudur. Savaşta bebeklere, kadınlara, çocuklara el uzatılamayacağını herkesin bilmesi gerektiğini söylüyoruz ki biliyorlar sözde ama maalesef ölenler ve öldürülenler Müslüman olunca sağırları ve körleri oynuyorlar. Kahrolsun İsrail zulmü. Kahrolsun o zulme ortak olanlara, destek verenlere’’ dedi.

BAKAN YARDIMCISI ERCAN:’KURUMA GEREKLİ DESTEK SÜRDÜRÜLMEYE DEVAM EDİLECEK’

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan,’’ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eylem Planı içerisinde kömür kaynaklarının da yer aldığına dikkate çekerek, ’’Kömür kaynaklarının da en rasyonel şekilde tedarik edilerek ülke ekonomisine katkı sağlaması yer almakta olup, bu konuda kuruma gerekli destek sürdürülmeye devam edilecektir’’ diye konuştu.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz da şöyle dedi:’’6 Şubat ve sonrasında meydana gelen depremleri yaşamış birisi olarak; bu depremlerde arama kurtarma çalışmalarında canını ortaya koyarak görev yapan madencilerimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.’’

Konuşmaların ardından TTK’ya alınacak 100 işçi, noter huzurunda kurayla belirlendi.  Kurada ismi okunanlar büyük sevinç yaşadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: