KARABÜKSPOR’LU ALEXE: ÖZGÜVENİMİZ ÇOK FAZLA

KARABÜKSPOR’LU ALEXE: ÖZGÜVENİMİZ ÇOK FAZLA

Kardemir Karabükspor’un  golcü oyuncusu Marius Silviu Alexe, takım olarak özgüvenlerinin çok fazla olduğunu ve ligi en iyi yerde bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek bölgesinde sürdürüyor. Kırmızı – mavili takım günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı nedeniyle sezon öncesi kadroya dahil edilmeyen  Alexe, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışıyor.

Alexe, 5 aylık bir süreyi tedavisiyle geçirdiğini hatırlatırken, takıma döndüğünü ve kendini çok iyi hissettiğini söyledi. Alexe, ’’Sakatlığım yüzde 85 oranında geçti. Yüzde 15’lik kısmı ise maç oynamam. Bir iki hafta içinde tam anlamıyla hazır olacağımı söyleyebilirim. İdmanlarda takımla birlikte çalışmaya başladığım için tam oynama aşamasına yakın zamanda geleceğimi biliyorum. Kötü bir sakatlık yaşadım. Şimdi takım arkadaşlarımla birlikte bu takımın parçası olarak ligde iyi sonuçlar almak istiyorum’’ dedi.

İlk devre takımın performansının çok iyi olduğunu ancak son maçlarda istedikleri puanları alamadıklarını ifade eden Alexe, şöyle dedi:

‘’Bunun da sebebi şanssızlık ve hakemlerin sürekli aleyhimize penaltı kararı vermesiydi. Ama takım olarak ikinci yarıda kendimize özgüvenimiz çok fazla. Ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyoruz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: