KARABÜKSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

KARABÜKSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

KARDEMİR Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, hafta sonunda sahalarında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.
Kardemir Karabükspor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını karla kaplı sahada yaptığı antrenmanla sürdürdü. İzinli olan Traore ve Dany ile sakatlığı süren Alexe idmana katılmadı. Antrenman öncesi futbolcular kartopu oynadı. Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, hava şartlarından dolayı çalışma koşullarının iyi olmadığını, ancak ne olursa olsun Aytemiz Alanyaspor maçına iyi hazırlanmak istediklerini söyledi.01
Gül, “Bu soğuk günlerde Aytemiz Alanyaspor’u sıcak karşılayacağız. Geçen sene biraz gerilen ve uzaklaşan ilişkilerimizi yakınlaştırmak istiyoruz. Sahada iyi bir futbol oynansın. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Hak eden kazansın ama her şeyden önce dostluk kazansın. Traore bu maçta olamayacak ama yerine oynayacak olan arkadaşımız onu aratmayacaktır. Aytemiz Alanyaspor rakiplerimizden bir tanesi. Önemli bir maç. Bu tür maçlar 6 puanlık maçlar. Özellikle bu tür maçları evimizde kazanmamız gerekir. Bunun farkındayız. Bunun içinde ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: