KARABÜKSPOR’DA HACİZ ŞOKU

KARABÜKSPOR’DA HACİZ ŞOKU

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un takım otobüsü, alt yapı otobüsü ve antrenman malzemelerini taşıyan kamyonet haczedildi.

Misli.com 2. Lig Kırımızı Grup’ta son sırada yer alan ve finansal açıdan zor günler yaşayan Kardemir Karabükspor kulübünde haciz şoku yaşandı.  2015 yılında takımın konaklama, kamp yerleri ve ulaşımını organize eden bir tur şirketine verilen 55 bin TL’lik çekin son ödeme tarihi 31 Ekim 2017’de ödenmemesi üzerine tur şirketi tarafından kulübe tebligat gönderildi. Tebligata rağmen herhangi bir ödeme yapılmayınca 104 bin TL olan borç sonrası tur şirketi  avukatlarını kulübün tesislerine gönderdi. Kırmızı mavili kulübün takım otobüsü, altyapı otobüsü ve antrenman malzemelerini taşıyan kamyonet haczedildi. Kardemir Karabükspor un bazı yöneticileri haciz işlemini yapan avukatlara tepki gösterdi. Antrenman öncesi tesiste bulunan futbolcular ise gerçekleşen işlemleri şaşkınlıkla izledi. Herhangi bir olumsuzluğa karşı polis ekipleri tesis önüne gelerek güvenlik önlemi aldı. İşlemlerin ardından haczedilen araçlar, Yediemin Parkı’na çekildi.

Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Büyüktepe, borcun  2015 yılında Ferudun Tankut ve Mustafa Yolbulan yönetimlerine ait olduğunu belirterek,’’ Kayseri´de bir turizm şirketi ile çalışıyordu kulüp. Otel, kamp yerleri, uçak biletleri, kiralık arabaları bu turizm yapıyordu. O döneme ait 31 Ekim 2017 tarihli 55 bin TL’lik bir çek yazılmış ve ödenmemiş. Bunun üzerine arkadaşlar haciz başlattılar. Buraya kimin imza attığını biliyorum ama isim vermeyeceğim. Karabükspor’u bu hale düşürenler bu arkadaşlar. 55 bin TL’lik bir borcu dahi ödememişler. O borç şu anda 104 bin TL olmuş. Arkadaşlar işlem başlattı. Bizler de bir iki gün içerisinde karşı davamızı yapıp araçlarımızı geri alacağız”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: