KARABÜKSPOR – KONYASPOR:1 – 1

KARABÜKSPOR – KONYASPOR:1 – 1

Süper Toto Süper Ligi 15’nci haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Atiker Konyaspor ile 1 – 1 berabere kaldı.

 STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Alper Ulusoy(xx), Kerem Ersoy(xx), Volkan Narinç(xx)

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Adriano(x) – Poko(x), Barış(xx), Dany(x), Latovlevici(x), İlhan(xx)(Dk.88 Lazarevic), Ceyhun(x), Tanase(x), Traore(x), Ermin Zec(x)(Dk.68 Kerim x), Yatabare(xx)

ATİKER KONYASPOR: Serkan(xx) – Skubic(xx), Volkan(xx), Vukovic(xx), Douglas(xx), Ömer Ali(xx), Jonsson(xx)(Dk.88 Halil), Ali Çamdalı(xx), Rangelov(xxx)(Dk.73 Milosevic x), Hadziahmetovic(x)(Dk.46 Ali Turan x), Bajic(xx)

 GOLLER: Dk.47 Yatabare (Kardemir Karabükspor) Dk.14 Rangelov(Atiker Konyaspor)

SARI KARTLAR: Dany, Yatabare, Poko, Tanase (Kardemir Karabükspor), Rangelov, Ali Turan, Skubic(Atiker Konyaspor)

2

Karşılaşma öncesi maçta görevli çevik kuvvet polisleri, alkışlarla sahayı turlayarak seyircileri selamladı, taraftarlara, teknik ekip ve futbolculara karanfil verdi. Taraftarlar ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez, ‘Vatan sana canım feda’, ‘Hepimiz polisiz PKK’ya yeteriz’ sloganları attı. Her 2 takımın futbolcuları sahaya ‘Terörü lanetliyoruz’ ve ‘Halep Srebrenitsa olmasın’ yazılı pankartıyla çıkarken alkışlarla taraftarları selamladı. Kayseri’de ki terör saldırısında şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu.

 

1’nci dakikada Traore’nin sağ çaprazdan vuruşu yan ağlarda kaldı.8

5’inci dakikada Latovlevici’nin ceza yayı gerisinden kullandığı serbest vuruşta top kalecide kaldı

9’uncu dakikada Poko sağdan ortaladı. Yatabare’nin kale sahası içerisinde gelişine vuruşu üstten auta gitti.

14’üncü dakikada defansın ofsayt diye duraksadığı pozisyonda Bajic pasını Rangelov’a verdi. Bu oyuncunun ceza yayı içerisinden aşırtma vuruşu ağlara gitti. 0 – 1

20’nci dakikada soldan İlhan’ın ortasında kale çizgisi üzerinde Yatabare dokunarak topu ağlara gönderdi. Ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerli kabul edilmedi.

21’nci dakikada Hadziahmetovic’in sol çaprazdan vuruşunu kaleci parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

31’nci dakikada Traore ceza sahasında Volkan’ın müdahalesi sonrası yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penatıyı kullanmak için topun başına geçen Traore’nin sert vuruşunu kaleci Serkan kurtardı.

33’üncü dakikada Hadziahmetovic’in ceza sahası dışından çektiği şut az farkla yandan auta gitti.

43’üncü dakikada Traore’nin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ermin Zec’in vuruşu defansa çarparak kornere çıktı.

Maçın ilk yarısı konuk ekip Atiker Konyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı

47’nci dakikada Dany’nin ceza sahasına doldurduğu top altıpasın sağ çaprazında Yatabare’nin önüne düştü. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1

51’nci dakikada Yatabare’nin sağdan ortasında İlhan’ın kafa vuruşunu kaleci Serkan Kırıntılı direk dibinden kornere çeldi.

72’nci dakikada sağ kanatta topla buluşan Kerim’in orta şut karışımı vuruşu direk dibinden dışarıya gitti.

77’nci dakikada Douglas’ın uzaktan çektiği şutu kaleci Adriano kornere çeldi.

 

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

SPOR Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor karşılaşmasından sonra şunları söyledi:

“Karşılaşmada oyuncuların performansından gurur duyuyorum, kaçan iki puandan dolayı da çok üzgünüm. Son 3 maçımızda 15’den fazla net pozisyonumuz var. Fakat almış olduğumuz sadece bir puan var. Bu beni çok üzüyor gerçekten. Tabii bu futbol. Bazen size hak ettiklerinizi vermiyor. Biz yine elimizden geleni yapacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Bir gün elbet bize dönecek” dedi.

Oyuncularının ofsayt diye durmalarının ardından gol yemelerinin hatırlatıldığı Tudor şunları söyledi:

“Enterasan bir şekilde bütün oyuncular bir düdük sesi duymuş. Hepsi de düdükten sonra durduklarını söylüyorlar. Hangi arkadaş stada düdükle girmiş onu gerçekten çok merak ediyorum. Belki bu arkadaş veya arkadaşlar yüzünden 3 puan kaçırmış olabiliriz. Bir daha bu tarz şeylere dikkat edelim. Stada düdükle gelmeyelim”

 ATİKER KONYASPOR CEPHESİ

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ise maçın hakemi Alper Ulusoy’u eleştirerek, “Zayıf bir hakemlik gösterdi. Devre arasında penaltı pozisyonuna çok itiraz etmiştim ama yanlış olduğunu gördüm ve gittim özür diledim. Haklıymışsın dedim. Bunu 2’nci yarı için söyleyemiyorum. Rakibimizin 27 faulü var. En az 20 tane de verilmeyen var. Zaten sert ve kuvvetli bir takım. Bu deplasmanda oynamak kolay değildi. Çok istekliydiler. Bizi çok hırpaladılar. Hakemlik adı üzerinde hakem. Olayları yorumlaması gereken insan. Zayıf bir hakemlikti. Bu da maçın skoruna etki etti.” diye konuştu.

 Attıkları golün net bir gol olduğunu ifade eden Kocaman, şöyle devam etti:

“Sahalarda pek görülen bir şey değil ama dışarıdan düdük sesi geldi. Bende duydum oyuncumuzda duydu. Sarı kart görmemek için topa vurmadı. Saha dışında düdük çalanlar için söylüyorum bu doğru değil”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: