KARABÜKSPOR HAKEMLERDEN ŞİKAYETÇİ

KARABÜKSPOR HAKEMLERDEN ŞİKAYETÇİ

KARDEMİR Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, son 2 haftada oynadıkları maçlarında hakem hatalarının konuşulduğunu belirterek, “Umarım bu hafta maçtan sonra sahada oynanan futbol konuşulur” dedi.

Asbaşkan Gül, geçen hafta deplasmanda 5-0 yenildikleri Fenerbahçe maçını unutmak istediklerini söyledi. Bu maçtaki hakem hatalarını hiç düşünmek istemediklerini belirten Gül, şöyle dedi:2

“Çünkü o hatalarda kalırsak, yanlış yaparız. Önümüze bakmamız lazım. Bir sonraki maçımıza motive ve konsantre olmamız lazım. Farklı mağlubiyetler sonrası takımda moraller düşüyor. Oyuncularımızla görüştük. Hakem hatalarına takıldılar. Bu maçı unutmalarını istedik. Futbolcularımız bu tür maçalara alışıklar. Bu tür sonuçlar ve mağlubiyetler mutlaka yaşadılar, yaşayacaklarda. Biz önümüze bakacağız.”

Bursaspor maçında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade eden Asbaşkan Gül, şöyle devam etti:

“Hafta sonu iyi bir oyunla iyi bir netice elde etmek istiyoruz. Umarım bu maç, geçtiğimiz 2 haftada oynadığımız ve hakem hatalarının konuşulduğu Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe maçları gibi olmaz. Umarım bu hafta maçtan sonra sahada oynanan futbol konuşulur, hakemler konuşulmaz.”

TESİSLERİNDE ÇALIŞTILAR

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Alexe ile hafif sakatlığı bulunan Traore katılmadı. Kokaloviç ise takımdan ayrı çalıştı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: