KARABÜKSPOR BAŞKANI: SÜPER LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ

KARABÜKSPOR BAŞKANI: SÜPER LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ

KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

PTT 1’nci Ligi’ni 2’nci sırada bitirerek 1 yıl aranın ardından tekrar Süper Lig’e çıkan Kardemir Karabükspor’da Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet ile bir araya geldi. Ardından takımın ana sponsoru Kardemir A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ziyaret edildi. Yolbulan, daha önce Süper Lige çıkmaları halinde söz verdiği 200 bin lira primi vereceğini açıkladı. Futbolcular alkışlarla teşekkür etti.6

‘SÜPER LİG’DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ’

Daha sonra Başkan Tankut, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet ile birlikte Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, “Sezon başında verdiğimiz sözü yerine getirdik. İnşallah Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Tekrar bir daha aşağılara inmeyi düşünmüyoruz” dedi. Teknik direktör Yücel ildiz ise “Ekibimizle, başkanımızla ve futbolcu arkadaşlarımızla çok mücadele verdik. Umarım bundan sonra Karabük el birliği ile kurum takımı olacak” dedi.

Ardından Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ve TSO Başkanı Tuncay Özcan da ziyaret edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: