KARABÜK VALİSİ KEMAL ÇEBER GÖREVİNE BAŞLADI

KARABÜK VALİSİ KEMAL ÇEBER GÖREVİNE BAŞLADI

Mülkiye Başmüfettişi görevindeyken son valiler kararnamesiyle Karabük Valisi olarak atanan Kemal Çeber, görevine başladı

Valiler kararnamesiyle Karabük Valiliği’nden Şırnak Valiliğine atanan Mehmet Aktaş’ın yerine gelen Mülkiye Başmüfettişi Kemal Çeber için valilik binası önünde tören düzenlendi. Tören mangasını selamlayan Çeber, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, daire müdürleri ve valilik personelleri ile tokalaştı. Çeber, törenin ardından makamına geçerek görevine başladı.

Vali olarak atanmanın büyük gurur ve sorumluluk olduğunu belirten Çeber, “Her zaman bunun bilincinde olacağız. Hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Karabük Valisi olarak atanmak beni daha da mutlu etti. Çünkü Karabük bilinen bir ilimizdir. Potansiyelleri yüksek bir ilimizdir. Bizim işimiz potansiyelleri daha da ortaya çıkarmaya gayret etmeye devam etmek olacak. Karabük’te yaşayan herkes benim mesai arkadaşımdır. Hep beraber çalışacağız, elimizden geleni yapacağız. Herkesin fikrine, desteğine, duasına ve çabasına ihtiyacım var. Kapımız herkese sonuna kadar açık. Bu anlayışla gayret edeceğiz. Bazen çok iyi bilmeyen bir göz bir yere geldiği zaman hiç kimsenin görmediği şeyleri görebilir. Buna idarede ‘Yönetici körlüğü’ denilir. Bunun avantajlarından da istifade etmeye çalışacağız” diye konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: